Skip to content

Menu 18 februari 2023

Ontvangst met aperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap
en assortiment hapjes aan tafel geserveerd

Millefeuille van Burrata, structuur van tomaat en mini basilicum
– of –
Ganzenlever met mangochutney en peperkoek
– of –
Tartaar van zalm met een Oosterse toets en zeste van kafferlimoen

Crème van wortelen met chorizosnippers en bieslook
– of –
Soep van jonge prei met room van kruidenkaas

Gebakken Sint Jakobsvruchten met een graanmosterdsausje en een krokantje van rode biet
– of –
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood in een roomsaus met groentjes
– of –
Zeebaars met een fantasie van witte en groene asperges

Koningskabeljauw op een zalfje van aardappelen met structuren van wortel, romanesco en bloemkool
– of –
Gevulde kwartels, torentje van ratatouillegroenten en gebakken kasteelaardappelen
– of –
Varkenshaasje met een graanmosterdsaus, salade van peultjes
en puree van zoete aardappel

Desserten buffet met presentatie van pronkstuk

Mokka

Huisaperitief, huiswijnen, bieren en frisdranken
€ 80 per persoon
– of –
Cava, aangepaste wijnen en waters
€ 85 per persoon

(deze prijzen zijn niet representatief t.o.v. onze brochure)